Lækre små horn med grønt og ost.
Dej:
4 dl mælk
25 g gær
50 g. smør (smeltet)
1 tsk salt
1 tsk sukker
ca 700 g hvedemel- evt 100 g byttet ud med grahamsmel.
æg til pensling
evt sesamfrø til pynt
Fyld:
Ca 100 g groftrevet squash
1 løg i tynde skiver
Andet af din ynglings grønt. F.eks revet gulerod, frisk spinat eller majs
Ca 100 g ost – det kan være chedda, mozzarella eller fetaost.
Salt og peber
Oregano og tørret chili
Til dejen røres gæren ud i det lune mælk. resten af ingredienserne til dejen kommes i og dejen æltes til den er glat. tilsæt evt mere mel.
Dejen stilles til hævning til den har fået dobbelt størrelse 1-2 timer.
Derefter deles den i 3. Det er nemmer at arbejde med lidt mindre. Rul hver klump dej ud til en cirkel. Den skæres i 6 lige store stykker. På hver stykkes lægges lidt fyld- altså grønt, ost og tilsidst krydderier. de rulles sammen og lægges på en plade med bagepapir, med spidsen nederst.
De pensles med æg og drysses med sesam. Efterhæver i ca 30 min. hvorefter de bages i ca 15 min ved 200 grader.